2002. március 25. 11:00

A CMR médiakutató vállalat legfrissebb elemzése szerint az online hirdetési piac állt leginkább ellen a recessziónak.

A tavalyi utolsó negyedévben a televíziós költések közel 15 százalékkal csökkentek, a napilapok hirdetési bevételei 10,4 százalékkal estek vissza az előző évben mért értékekhez képest, ugyanakkor az online reklámpiac csak 7 százalékkal csökkent.

A felmérés szerint ennek oka, hogy az online médiumok sokkal rugalmasabbak, mint a rádió, a tv és a nyomtatott sajtó, a válaszreakciók is sokkal hamarabb érkeznek egy internetes kampány esetében, mint a többi médiumnál. A megkérdezett hirdetők 90 százaléka egyetért azzal, hogy az Internet közönsége jó célcsoport és könnyen elérhetőek. Előnyként említették a reklámozók az Internet rugalmasságát és speciális kommunikációs lehetőségeit, többségük úgy gondolj az internet a leghatékonyabb a targetálás szempontjából.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.