2009. november 3. 17:21

Újabb interaktív szolgáltatással bővítette digitális kábeltelevíziós kínálatát a mai naptól a UPC. A szeptemberben indult videotár szolgáltatás részeként mostantól a mozi- és természetfilmek illetve gyermekműsorok mellett már hagyományos tévéműsorok is egy listából választhatóan visszanézhetőek. Ennek segítségével mindenki akkor nézheti meg a legnépszerűbb tévéműsorokat, amikor csak akarja. Az új kiegészítő szolgáltatás kezdetben egyelőre az RTL Klub legnépszerűbb, rendszeresen frissülő, saját gyártású műsorait teszi elérhetővé, de a kínálatot a UPC a tervei szerint fokozatosan tovább bővíti.

Az egyelőre csak a fővárosi UPC-előfizetők számára elérhető, de a tervek szerint jövőre országossá váló digitális videotár szolgáltatás mostantól egy újabb kategóriával, a TV-műsorokkal egészült ki. Az új kiegészítő szolgáltatás – csakúgy mint a videotár – a UPC összes budapesti digitális kábeltelevíziós előfizetőjének automatikusan a rendelkezésére áll, nem igényel tehát külön előfizetést vagy regisztrációt. Az RTL Klub műsorai a távirányító „on demand” feliratú gombjának megnyomása után a upc videotár/TV-műsorok/RTL Klub menüpontban érhetők el.

Az itt található, kategóriákra osztott listából egy gombnyomással kiválaszthatók és megtekinthetők a közelmúltban már sugárzott, de elmulasztott vagy egyszerűen csak újra látni kívánt, és a UPC médiaboxába beépített otthoni digitális videorögzítőjével sem felvett műsorok. Az RTL Klubon naponta jelentkező adásokat, sorozatokat az élő sugárzásukat követően egy héten át, míg a heti rendszerességű show műsorokat egy teljes hónapon keresztül kereshetik vissza és nézhetik meg a UPC digitális kábeltelevíziós szolgáltatásának előfizetői. A lista pedig természetesen folyamatosan frissül, az egyes újabb adások a sugárzásukat követően rövid időn belül – esetenként azonnal, de legfeljebb néhány óra múlva – bekerülnek a központi digitális tárba.

Az induláskor az RTL Klub következő műsorai érhetőek el: Barátok Közt, Fókusz, Vacsora csata, Csillag Születik, Benkő feleséget keres, Esti Showder Fábry Sándorral, Gálvölgyi Show, Heti Hetes. A tárolt tévéműsorok egy része díjmentesen megtekinthető (pl. Fókusz), a többi műsorért pedig alkalmanként kell kisebb összegű (a tervek szerint egy buszjegy áránál olcsóbb) díjat fizetni, amely utólag, a következő havi szolgáltatási számlán összesítve jelenik meg a kábeltelevíziós havidíj mellett.

A megrendelt műsorok egyszeri díj fejében 24 órán át érhetőek el, és ez idő alatt korlátlanul, bármennyiszer megtekinthetőek, illetve megállíthatóak és újraindíthatóak. November végéig azonban a digitális tárban megtalálható összes tévéműsort díjmentesen bocsátja előfizetői rendelkezésére a UPC.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.