<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Újabb interaktív szolgáltatással bővítette digitális kábeltelevíziós kínálatát a mai naptól a UPC. A szeptemberben indult videotár szolgáltatás részeként mostantól a mozi- és természetfilmek illetve gyermekműsorok mellett már hagyományos tévéműsorok is egy listából választhatóan visszanézhetőek. Ennek segítségével mindenki akkor nézheti meg a legnépszerűbb tévéműsorokat, amikor csak akarja. Az új kiegészítő szolgáltatás kezdetben egyelőre az RTL Klub legnépszerűbb, rendszeresen frissülő, saját gyártású műsorait teszi elérhetővé, de a kínálatot a UPC a tervei szerint fokozatosan tovább bővíti.

Az egyelőre csak a fővárosi UPC-előfizetők számára elérhető, de a tervek szerint jövőre országossá váló digitális videotár szolgáltatás mostantól egy újabb kategóriával, a TV-műsorokkal egészült ki. Az új kiegészítő szolgáltatás – csakúgy mint a videotár – a UPC összes budapesti digitális kábeltelevíziós előfizetőjének automatikusan a rendelkezésére áll, nem igényel tehát külön előfizetést vagy regisztrációt. Az RTL Klub műsorai a távirányító „on demand” feliratú gombjának megnyomása után a upc videotár/TV-műsorok/RTL Klub menüpontban érhetők el.

Az itt található, kategóriákra osztott listából egy gombnyomással kiválaszthatók és megtekinthetők a közelmúltban már sugárzott, de elmulasztott vagy egyszerűen csak újra látni kívánt, és a UPC médiaboxába beépített otthoni digitális videorögzítőjével sem felvett műsorok. Az RTL Klubon naponta jelentkező adásokat, sorozatokat az élő sugárzásukat követően egy héten át, míg a heti rendszerességű show műsorokat egy teljes hónapon keresztül kereshetik vissza és nézhetik meg a UPC digitális kábeltelevíziós szolgáltatásának előfizetői. A lista pedig természetesen folyamatosan frissül, az egyes újabb adások a sugárzásukat követően rövid időn belül – esetenként azonnal, de legfeljebb néhány óra múlva – bekerülnek a központi digitális tárba.

Az induláskor az RTL Klub következő műsorai érhetőek el: Barátok Közt, Fókusz, Vacsora csata, Csillag Születik, Benkő feleséget keres, Esti Showder Fábry Sándorral, Gálvölgyi Show, Heti Hetes. A tárolt tévéműsorok egy része díjmentesen megtekinthető (pl. Fókusz), a többi műsorért pedig alkalmanként kell kisebb összegű (a tervek szerint egy buszjegy áránál olcsóbb) díjat fizetni, amely utólag, a következő havi szolgáltatási számlán összesítve jelenik meg a kábeltelevíziós havidíj mellett.

A megrendelt műsorok egyszeri díj fejében 24 órán át érhetőek el, és ez idő alatt korlátlanul, bármennyiszer megtekinthetőek, illetve megállíthatóak és újraindíthatóak. November végéig azonban a digitális tárban megtalálható összes tévéműsort díjmentesen bocsátja előfizetői rendelkezésére a UPC.

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.