<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Együttműködési megállapodást kötött a DVSC-TEVA a Porsche Hungária Kft.-vel - jelentették be a csapat honlapján.

A dvsc.hu tudósítása szerint a Szima Gábor tulajdonában lévő DVSC-TEVA reklám- és marketingszerződést kötött a Porsche Hungária Kft.-vel. Az együttműködési megállapodás értelmében a csapat tagjai Volkswagen autókat vehettek át. A szerződés első lépésben 1+1 évre szól, amit opcionálisan meg lehet hosszabbítani. 29 Volkswagen típusú járműt bocsátanak a kub rendelkezésére. A megállapodás része, hogy a cég a Nagyerdei Stadion kereskedelmi felületein is megjelenik.

A Porsche Hungária ügyvezető igazgatója, Eppel János szerint hosszú távra terveznek, "hiszen egy évre nem is lenne érdemes belevágni". Dr. Róka Géza, a DVSC-TEVA klubigazgatója szerint  a megkötött szerződés tovább növeli a klub presztízsét. "Bízunk benne, hogy kölcsönös előnyökkel jár az üzlet, vagyis mi is hozzájárulunk az autós cég üzleti sikereihez" - mondta. Debrecen polgármestere egyúttal 10 darab páholybérletet is átadott Eppel Jánosnak, a Porsche Hungária ügyvezetőjének. 

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.