2014. november 6. 15:25

Együttműködési megállapodást kötött a DVSC-TEVA a Porsche Hungária Kft.-vel - jelentették be a csapat honlapján.

A dvsc.hu tudósítása szerint a Szima Gábor tulajdonában lévő DVSC-TEVA reklám- és marketingszerződést kötött a Porsche Hungária Kft.-vel. Az együttműködési megállapodás értelmében a csapat tagjai Volkswagen autókat vehettek át. A szerződés első lépésben 1+1 évre szól, amit opcionálisan meg lehet hosszabbítani. 29 Volkswagen típusú járműt bocsátanak a kub rendelkezésére. A megállapodás része, hogy a cég a Nagyerdei Stadion kereskedelmi felületein is megjelenik.

A Porsche Hungária ügyvezető igazgatója, Eppel János szerint hosszú távra terveznek, "hiszen egy évre nem is lenne érdemes belevágni". Dr. Róka Géza, a DVSC-TEVA klubigazgatója szerint  a megkötött szerződés tovább növeli a klub presztízsét. "Bízunk benne, hogy kölcsönös előnyökkel jár az üzlet, vagyis mi is hozzájárulunk az autós cég üzleti sikereihez" - mondta. Debrecen polgármestere egyúttal 10 darab páholybérletet is átadott Eppel Jánosnak, a Porsche Hungária ügyvezetőjének. 

mfor.hu

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!