2014. november 6. 15:25

Együttműködési megállapodást kötött a DVSC-TEVA a Porsche Hungária Kft.-vel - jelentették be a csapat honlapján.

A dvsc.hu tudósítása szerint a Szima Gábor tulajdonában lévő DVSC-TEVA reklám- és marketingszerződést kötött a Porsche Hungária Kft.-vel. Az együttműködési megállapodás értelmében a csapat tagjai Volkswagen autókat vehettek át. A szerződés első lépésben 1+1 évre szól, amit opcionálisan meg lehet hosszabbítani. 29 Volkswagen típusú járműt bocsátanak a kub rendelkezésére. A megállapodás része, hogy a cég a Nagyerdei Stadion kereskedelmi felületein is megjelenik.

A Porsche Hungária ügyvezető igazgatója, Eppel János szerint hosszú távra terveznek, "hiszen egy évre nem is lenne érdemes belevágni". Dr. Róka Géza, a DVSC-TEVA klubigazgatója szerint  a megkötött szerződés tovább növeli a klub presztízsét. "Bízunk benne, hogy kölcsönös előnyökkel jár az üzlet, vagyis mi is hozzájárulunk az autós cég üzleti sikereihez" - mondta. Debrecen polgármestere egyúttal 10 darab páholybérletet is átadott Eppel Jánosnak, a Porsche Hungária ügyvezetőjének. 

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.