TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

"Az Év Menedzsere 2000" pályázaton a zsűri Beck Györgynek a Compaq Computer Magyarország vezérigazgatójának ítélte oda a díjat

A Menedzserek Országos Szövetsége által meghirdetett "Az Év Menedzsere 2000" pályázaton a zsűri Beck Györgynek a Compaq Computer Magyarország vezérigazgatójának ítélte oda a díjat - közölte Lepsényi István, a menedzser szövetség elnöke pénteken, sajtótájékoztatón. A díjat szombaton a Menedzserek Országos Szövetségének bálján adják át.

A sajtótájékoztatón Beck György elmondta: a díj számára fontos visszajelzés arra, hogy munkáját eredményesen végezte. Az idén nyolc pályázatot adtak be különböző szervezetek, szövetségek, érdekképviseletek a díjra. A zsűri a díj odaítélésekor tekintettel volt a pályázó egyéni teljesítményére, vezetői, szakmai képességeire, a szervezete által elért gazdasági eredményre. A pályázaton indulók nevét nem szokták nyilvánosságra hozni. A sajtótájékoztatón Lepsényi István elmondta, hogy rendkívül eredményesen szerepelt a pályázaton Persányi Miklós, a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója.

Lepsényi István elmondta, hogy az év menedzsere díjat először 1995-ben adták ki, akkor Sebesvári László, a Petőfi Nyomda vezérigazgatója kapta az elismerést. Az MHB vezérigazgatójaként 1996-ban Járai Zsigmond, Pongrácz Antal, a Szerencsejáték Rt. vezérigazgatója 1997-ben, Fodor István, az Ericsson Távközlési Rt. vezérigazgatója 1998-ban és Straub Elek, a Matáv Rt. vezérigazgatója 1999-ben lett az év menedzsere.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.