2001. január 12. 11:00

"Az Év Menedzsere 2000" pályázaton a zsűri Beck Györgynek a Compaq Computer Magyarország vezérigazgatójának ítélte oda a díjat

A Menedzserek Országos Szövetsége által meghirdetett "Az Év Menedzsere 2000" pályázaton a zsűri Beck Györgynek a Compaq Computer Magyarország vezérigazgatójának ítélte oda a díjat - közölte Lepsényi István, a menedzser szövetség elnöke pénteken, sajtótájékoztatón. A díjat szombaton a Menedzserek Országos Szövetségének bálján adják át.

A sajtótájékoztatón Beck György elmondta: a díj számára fontos visszajelzés arra, hogy munkáját eredményesen végezte. Az idén nyolc pályázatot adtak be különböző szervezetek, szövetségek, érdekképviseletek a díjra. A zsűri a díj odaítélésekor tekintettel volt a pályázó egyéni teljesítményére, vezetői, szakmai képességeire, a szervezete által elért gazdasági eredményre. A pályázaton indulók nevét nem szokták nyilvánosságra hozni. A sajtótájékoztatón Lepsényi István elmondta, hogy rendkívül eredményesen szerepelt a pályázaton Persányi Miklós, a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója.

Lepsényi István elmondta, hogy az év menedzsere díjat először 1995-ben adták ki, akkor Sebesvári László, a Petőfi Nyomda vezérigazgatója kapta az elismerést. Az MHB vezérigazgatójaként 1996-ban Járai Zsigmond, Pongrácz Antal, a Szerencsejáték Rt. vezérigazgatója 1997-ben, Fodor István, az Ericsson Távközlési Rt. vezérigazgatója 1998-ban és Straub Elek, a Matáv Rt. vezérigazgatója 1999-ben lett az év menedzsere.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!