TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Újabb közép-európai -- ezen belül a magyarországi - befektetési lehetőségekről lesz szó azon a fórumon, amelyet február 26-án tartanak New Yorkban.

Újabb közép-európai -- ezen belül a magyarországi - befektetési lehetőségekről lesz szó azon a fórumon, amelyet február 26-án tartanak New Yorkban -- tudtuk meg az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének kereskedelmi attaséjától. Pamela Ward lapunknak elmondta: legalább 200-250 küldött részvételére lehet számítani.

Az Invest Forum Central Europe néven rendezendő eseményen Magyar-, Cseh-, Lengyelország és Szlovákia mutatja be projektjeit a potenciális amerikai befektetőknek. A résztvevők között az USA keleti partján, így New Yorkban működő magán- és intézményi befektetők, kockázatitőke-szervezetek, bankárok, tanácsadó cégek, kormányképviselők, diplomaták és újságírók szerepelnek majd.

A budapesti amerikai nagykövetség tudomása szerint a magyar előadók között lesz -- előreláthatólag -- Varga Mihály pénzügyminiszter, Andrási Miklós, az ÁPV Rt. vezérigazgató-helyettese, Dunavölgyi Mária, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója, a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Kelet-magyarországi Partnerség Alapítvány, az ITD Hungary és több magyar cég képviselője, továbbá Peter Tufo nagykövet, aki a jövőben segíteni kíván abban, hogy az eddiginél még több amerikai tőke jelenjen meg Magyarországon. A New York-i rendezvény arra is alkalmat nyújt, hogy a potenciális amerikai befektetők összehasonlítsák a négy közép-európai célország gazdasági teljesítményét -- mutatott rá Pamela Ward.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.