<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Kisebbségi befektetőt keres a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt.-hez a tulajdonos Pécs Holding Zrt. a gyár korszerűsítése és az Európa Kulturális Fővárosa programmal összefüggő költöztetési költségeinek fedezése érdekében - közölte Tóth Bertalan, a baranyai megyeszékhely alpolgármestere.

Tóth Bertalan beszámolt arról, hogy a városi vagyonkezelő Pécs Holding vezetése kedden dönt a nyílt pályázat kiírásáról, amely várhatóan szerdán jelenik meg az országos sajtóorgánumokban.

A jelentkezésre a megjelenéstől számítva 15 nap áll rendelkezésre.

A szocialista politikus azt mondta: a befektetők számára többféle lehetőség is szóba jöhet a Zsolnay esetében, így a tőkeemeléses részvényszerzés, illetve a kisebbségi részvénycsomag megvétele is.

MTI/Menedszment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.