<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Gőzerővel terjeszkedik a konkurencia által csak fapadosnak titulált román DigiTV Magyarországon, legalábbis honlapunk látogatóinak visszajelzései szerint. Baranyában, Vasban és a Balaton mentén már működik a szolgáltatás az ügyfelek legnagyobb megelégedésére.

Baranyai összehasonlítás, táblázat

A terjeszkedést jól jelzi, hogy Baranyában is megkezdték az előfizetők szervezését, sor került az első szerződések megkötésére is. A siker titka pedig az ár, mint ahogy az a baranyai összehasonlításból is kiderül.

Szemán László

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.