<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meghatározó többséget szerzett az Inform Média a Budapesti Piac lapcsoportban.

A csoportot immár működtető, Print és Online Piac Kft.-ben a tőkeemelés révén 90% fölé emelte részesedését a két fővárosi (Budapesti Piac, Budapesti Újság City) és a Pest megyei (Budapesti Piac Plusz) lapban, valamint a közös internetes portálban (//www.bppiac.hu/) a terjeszkedésben nagy lendülettel haladó médiavállalkozás.

„A nyomtatott sajtó piacán a válságban is leginkább az ingyenes helyi lapok őrizték meg hirdetési hatékonyságukat” - mondta Szabó Miklós, az Inform Média cégvezetője, aki a jövőben Hegedüs István lapalapító társa lesz a közös cég ügyvezetésében.

Az 1992-ben alapított Budapesti Piac lapcsoport többségi tulajdonának megszerzésével az Inform Média teljes lefedettségű, országos hálózattá egészítette ki a 2009-ben megvásárolt Szuperinfó franchise rendszert. Ennek megfelelően, olvasottság tekintetében országos léptékü, mintegy hárommillió fős tömegelérést tud biztosítani.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.