1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Meglepetésre a belga Paul Bulckét nevezték ki a Nestlé új vezérigazgatójává. Az 53 éves szakember 2008 áprilisában veszi majd át a világ egyik legnagyobb élelmiszeripari konszernjének az irányítását.

Bulcke, az új vezér (Forrás: kEYSTONE)

Bulcke 1979 óta dolgozik a svájci vállalatnál, és eddig többek között a karibi térségbeli, a latin-amerikai és az észak-amerikai értékesítésért volt felelős. A Nestlé közleménye szerint személyében egy "erős és pragmatikus vezető" kerül a csoport élére. Az elemzőket mindezek ellenére meglepetésként érte Bulcke kinevezése, adja hírül az AFP hírügynökség.

A jelenlegi vezérigazgató, az osztrák Peter Brabeck április után is a cégnél marad: továbbra is ő lesz az igazgatótanács elnöke. A 63 éves szakember egyébként 1997 óta irányítja a Nestlét: vezetése alatt a cég felvásárolta - többek között - a Gerber amerikai bébiételgyártót és a svájci gyógyszergyártó óriás, a Novartis gyógyászati tápszereket gyártó és forgalmazó üzletágát.

A Nestléhez olyan, Magyarországon is forgalmazott márkák tartoznak, mint például a Nescafé, a Maggi, a KitKat, a Vittel vagy a Schöller. 

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!