2009. április 24. 13:34

Több tízmillió euró értékű befektetéssel száll be az egyik legnagyobb német sajtócsoport, a Magyarországon is érdekeltségekkel bíró WAZ kelet-európai tevékenységébe a londoni Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD).

A negyvenmillió euróig terjedő befektetési programot pénteken jelentette be a bank londoni székhelyén Thomas Mirow, az EBRD elnöke és Bodo Hombach, a WAZ csoport vezérigazgatója.

A program célja a sajtótájékoztatón elhangzottak szerint "a politikailag és gazdaságilag független média" továbbfejlesztése a kelet-európai térségben.

Mirow kijelentette: a magas minőségű tartalmat szolgáltató, független média fejlesztése az EBRD működési térségében elősegíti a demokrácia megerősödését és a tudásra alapuló gazdaság kiépülését.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.