<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Több tízmillió euró értékű befektetéssel száll be az egyik legnagyobb német sajtócsoport, a Magyarországon is érdekeltségekkel bíró WAZ kelet-európai tevékenységébe a londoni Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD).

A negyvenmillió euróig terjedő befektetési programot pénteken jelentette be a bank londoni székhelyén Thomas Mirow, az EBRD elnöke és Bodo Hombach, a WAZ csoport vezérigazgatója.

A program célja a sajtótájékoztatón elhangzottak szerint "a politikailag és gazdaságilag független média" továbbfejlesztése a kelet-európai térségben.

Mirow kijelentette: a magas minőségű tartalmat szolgáltató, független média fejlesztése az EBRD működési térségében elősegíti a demokrácia megerősödését és a tudásra alapuló gazdaság kiépülését.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.