<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Csütörtökön bezárnak a CBA üzletlánchoz tartozó Palóc Nagykereskedelmi Kft. üzletei – idézte a Népszabadság Sáling Józsefet, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének (KASZ) elnökét.

Az üzletlánc 1200 dolgozójának helyzete bizonytalan, azt pedig még nem tudni, mi lesz a cég sorsa. Úgy tudni, hogy a dolgozók többsége nem kapta meg az ehavi bérét, továbbá szeptemberre már a társadalombiztosítást sem fizette meg a cég a munkavállalói után, írja a Népszabadság.

A Palóc Nagyker a CBA legfontosabb kelet-magyarországi franchise-partnere, 80-90 CBA-üzletet üzemeltetnek. Azonban az utóbbi években masszív veszteségeket halmozott fel a cég, tavaly már 1,9 milliárdos mínuszban zártak.

A jövő hét szerdára hívott össze a KASZ kezdeményezésére egy közös fórumot a szakszervezet és a cégvezetés, várhatóan akkor fogják közölni, hogyan folytatódik a Palóc Nagykereskedelmi Kft. története. 

Az ügy kapcsán a CBA azt közölte, hogy az üzleteket csak leltár miatt zárja be, de a leltár végeztével újra kinyitja.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.