TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

100-150 magyar dolgozó jövője válhat kérdésessé.

Elképzelhető, hogy a Bosch értékesíti a hagyományos személyautókhoz gyártott kormányoszlopokkal foglalkozó üzletágát, ez pedig egy magyarországi üzemet is érint, írja a Világgazdaság.

a felvétel a cég maklári üzemében készült, ők biztonságban vannak (MTI)

Ez a lépés annak ellenére lehet szükséges, hogy a jövőben a hagyományos személyautó kormányoszlopai iránti igény határozott fejlődést fog mutatni. A problémát az okozza a cégnek, hogy új beszállítók léptek színre a piacon, akik lejjebb nyomták az árakat. A tervezési és gyártási tevékenységre nehezedő, már eddig is nagy költségnyomás pedig ezzel még tovább nőtt.

Az esetleges üzletág-értékesítés csak a hagyományos kormányoszlopok gyártását érinti. Itthon ez a Bosch Eger-Maklár székhelyű vállalkozásán belül csak a 100-150 főt foglalkoztató egri részleget érintené, Makláron ugyanis már nem a hidraulikus, hanem az elektromos kormányművek összeszerelésével foglalkoznak.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.