<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

100-150 magyar dolgozó jövője válhat kérdésessé.

Elképzelhető, hogy a Bosch értékesíti a hagyományos személyautókhoz gyártott kormányoszlopokkal foglalkozó üzletágát, ez pedig egy magyarországi üzemet is érint, írja a Világgazdaság.

a felvétel a cég maklári üzemében készült, ők biztonságban vannak (MTI)

Ez a lépés annak ellenére lehet szükséges, hogy a jövőben a hagyományos személyautó kormányoszlopai iránti igény határozott fejlődést fog mutatni. A problémát az okozza a cégnek, hogy új beszállítók léptek színre a piacon, akik lejjebb nyomták az árakat. A tervezési és gyártási tevékenységre nehezedő, már eddig is nagy költségnyomás pedig ezzel még tovább nőtt.

Az esetleges üzletág-értékesítés csak a hagyományos kormányoszlopok gyártását érinti. Itthon ez a Bosch Eger-Maklár székhelyű vállalkozásán belül csak a 100-150 főt foglalkoztató egri részleget érintené, Makláron ugyanis már nem a hidraulikus, hanem az elektromos kormányművek összeszerelésével foglalkoznak.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.