2002. július 15. 08:24

A Malév leányvállalata az első napokban szép teljesítményt mutat. Az őszszel újabb célállomásokat bevonó, Malév Express jövőre már nyereséges lehet.

A Malév leányvállalata az első napokban szép teljesítményt mutat. Az őszszel újabb célállomásokat bevonó, Malév Express jövőre már nyereséges lehet. A terveknek megfelelően csütörtökön megkezdte az utasszállítást a februárban létrehozott Malév Express Kft. (MAx). A társaságot, amely Stuttgartba, Düsseldorfba, Prágába és Szkopjéba napi rendszerességgel indít járatokat, a 100 százalékban tulajdonos Malév Rt. hárommilliós alaptőkével hívta életre.

A Malévéval azonos minőségű, rövid, legfeljebb kétórás útjait a MAx anyacégéhez hasonló díjszabással kínálja. Elsősorban Prága és Szkopje vonzza az utasokat, ezeken a járatokon már az első napokban is 90 százalék közeli volt a kihasználtság. A többi célállomásnál, illetve Budapestre 55-60 százalékos kihasználtsággal közlekednek a gépek, ami a várakozások szerint augusztusban a nyereségességi küszöböt jelentő 70 százalék fölé emelkedik.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.