TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az amerikai Boeing repülőgépgyártó szerint az elkövetkezendő 20 évben 36 ezer repülőgépre lesz igény, ami 5200 milliárd dolláros piacot jelent.

A cég csütörtöki közleménye szerint a tavalyi előrejelzésükhöz képest ez 4,2 százalékkal nagyobb érték, mivel becsléseik szerint a vártnál nagyobb kereslet mutatkozik majd a keskenytörzsű gépekre. Ennek hátterében az egyre jobban elterjedő diszkont légitársaságok állnak, amelyeknek egyre nagyobb gépigénye van. A Boeing számításai szerint a gépek 70 százalékát, mintegy 26 ezer repülőt a keskenytörzsűek tehetnek ki. Emellett a szélestörzsűekre 8 ezer, a regionális gépekre 3 ezer rendelés érkezhet.

A Boeing előrejelzése szerint a legtöbb új repülőgépet a Kínát is magába foglaló ázsia-óceániai térségben adják át, ebben a régióban a következő húsz évben 13 ezer gép állhat forgalomba. Észak-Amerikának és Európában várhatóan 7-7 ezer, a Közel-Keletnek és Dél-Amerikának 3-3 ezer, Afrikának ezer új gépre lehet szüksége.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.