2010. július 20. 05:09

A Philips székesfehérvári gyárában 3D-s tévékészülékekkel, a tamási üzemben az energiatakarékos LED lámpatestek gyártásával bővül a termelési profil - mondta Benedikt Laux, a holland nagyvállat Kelet-Közép-Európáért felelős vezetője a Világgazdaság keddi számában.

Sikerült megtartani gyártói pozícióját a Philips két magyarországi üzemének, a székesfehérvárinak és a Tamásiban működőnek - magyarázta a jó hírt Benedikt Laux.

A regionális igazgató elmondta, hogy a régióban a lengyel és a román piac dinamikusabban fejlődik a magyarnál, és még a litván és a szlovén piac sebessége is nagyobb.

MTI

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!