2010. július 20. 05:09

A Philips székesfehérvári gyárában 3D-s tévékészülékekkel, a tamási üzemben az energiatakarékos LED lámpatestek gyártásával bővül a termelési profil - mondta Benedikt Laux, a holland nagyvállat Kelet-Közép-Európáért felelős vezetője a Világgazdaság keddi számában.

Sikerült megtartani gyártói pozícióját a Philips két magyarországi üzemének, a székesfehérvárinak és a Tamásiban működőnek - magyarázta a jó hírt Benedikt Laux.

A regionális igazgató elmondta, hogy a régióban a lengyel és a román piac dinamikusabban fejlődik a magyarnál, és még a litván és a szlovén piac sebessége is nagyobb.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.