2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Tim O’Sullivan senior befektetési tanácsadóként csatlakozott a CB Richard Ellis (CBRE) magyarországi befektetési csapatához. A több, mint öt éves piaci tapasztalattal rendelkező munkatárs az angol Királyi Okleveles Ingatlanszakértők Társaságának (RICS) tagja.

Tim O’Sullivan

A CBRE budapesti irodájának befektetési osztályán Tim O’Sullivan befektetési tranzakciókért felelős. Mielőtt Budapestre költözött, szakmai tapasztalatát Skóciában és Londonban szerezte, áll a társaság közleményében.

A CB Richard Ellis előtt Tim O’Sullivan a Cushman & Wakefield Investorsnál dolgozott Londonban, ahol az alapkezelőnél az ingatlanok valamennyi típusának vásárlásáért volt felelős. Londoni kinevezését megelőzően a Cushman & Wakefield skóciai irodájánál tevékenykedett, ahol iroda- és ipari ingatlanok tranzakciójáért felelt.

Tim O’Sullivan ingatlanmenedzsment területen szerezte diplomáját az edinburgh-i Heriot Watt Egyetemen. Az egyetem harmadik évében csereprogram keretében az ausztráliai Perth-ben folytatta tanulmányait a Curtin University of Technology-n. 2005-ben az angol Királyi Okleveles Ingatlanszakértők Társaságának (RICS) tagja lett.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!