TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Folyó áron 11 százalékkal, összehasonlító áron pedig 1,8 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom.

A kiskereskedelmi forgalom 2000 január-novemberben 4250 milliárd forint volt, ami folyó áron 11 százalékkal, összehasonlító áron pedig 1,8 százalékkal több, mint az előző év első tizenegy hónapjában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

A közlemény szerint a 2000 november havi 456 milliárd forintos folyóáras forgalom 9 százalékkal haladta meg az 1999. évi novemberi forgalmat. Változatlan áron számolva a novemberi eladások szintje megegyezett az egy évvel korábbival. A kiskereskedelmi forgalom 1999 novemberében összehasonlító áron számítva 11 százalékkal bővült, az első tizenegy hónapban a növekedés pedig 7 százalék volt az előző év azonos időszakához képest.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.