3p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Kedd délután megkezdődnek a küzdelmek a foci vb "halálcsoportjában" is, pályára lép többek között az örök esélyes Brazília is. Balogh Levente, a Szentkirályi ügyvezető igazgatója szerint a brazilok hozzák a kötelezőt az ismeretlen Észak-Korea ellen, a csoport másik meccsén pedig komoly rangadó lehet Elefántcsontpart és Portugália között.

A világbajnokságon sokan a G-csoportot tartják a legerősebbnek, hiszen a Brazília, Elefántcsontpart, Portugália trióból egyikük továbbjutása sem lenne meglepetés. Mellettük pedig ott van a kommunista Korea csapata, mely 1966-ban már okozott egyszer meglepetést.

Megszenvedhetnek a győzelemért a portugálok

Délután négykor az Elefántcsontpart-Portugália meccsel kezdődik meg a küzdelem a G-csoportban. A BetClic oddsai alapján a portugálok az esélyesebbek: Cristiano Ronaldoék győzelme 2,15-szörös pénzt fizet. A döntetlenért a tét 3,25-szöröse jár a fogadóknak, míg az "elefántok" győzelme 3,3-szoros szorzóval fut.

Sokak szerint Elefántcsontpartnak akkor lehet esélye, ha tudja vállalni a játékot a Japán elleni felkészülési meccsen kéztörést szenvedő Dider Drogba. A BetClic fogadási listáján 5,5-szörös pénzt fizet, ha a Chelsea ásza szerzi a meccs első gólját.

Drogba mellett is vannak sztárok Elefántcsontpart keretében, hiszen Yaya Touré, Aruna Dindane vagy Salamon Kalou neve nem cseng rosszul a focipályákon. Sokak szerint az afrikai csapatok közül az elefántoknak van a legnagyobb esélyük a végső győzelemre. A másik afrikai favorit, Kamerun csúnyán elvérzett hétfőn Japán ellen.

Drogbánál nagyobb esélye csak Cristiano Ronaldónak van az első gólra, a BetClicnél ötszörös pénzt ér, ha a portugál aranylabdás talál be először a kapuba. Ronaldo mellett Portugália Liedsonban, Hugo Almeidában vagy Decóban bízhat.

Az mfor.hu tippjátékán Balogh Levente, a Szentkirályi főnöke tippel a G-csoport meccseire. Ő szoros meccset vár délután, a portugálok 2:1-re győzhetik le Elefántcsontpartot.

Brazil szamba vagy koreai fegyelmezettség?

Kedd este bemutatkozik a vb-n Brazília is, akik mindig esélyesként indulnak a világversenyeken. ennek megfelelően alakulnak az oddsok is: a dél-amerikaiak győzelme mindössze a tét 1,07-szeresét fizeti. Aki abban bízik, hogy Észak-Korea meglepetést okoz, az nagyot kaszálhat, hiszen már egy esetleges döntetlen is tízszeres pénzt fizet, míg az ázsiaiak győzelme esetén a tét 25-szörösét kapja vissza a fogadó.

Az első gólra Luis Fabianónak adja a legnagyobb esélyt a BetClic, a brazil csatár gólja 3,5-szeres pénzt fizetne. A merészeknek érdemes lehet a koreai játékosokra fogadni, hsizen több futballista gólja is százszoros pénz fizet.

Sok szakértő szerint Észak-Korea egyetlen esélye az ismeretlensége lehet. A kommunista ország fiai eddig mindössze egyszer, 1966-ban jutottak ki a világbajnokságra, akkor azonban sikerült jókora meglepetést okozniuk. A testvéri Szovjetunió még simán 3:0-ra verte őket, majd Chile ellen már elcsíptek egy pontot. Az igazi meglepetés viszont az volt, hogy 1:0-re legyőzték Olaszországot, ezzel tovább is jutottak a csoportból. A csoda még a következő meccsen is folytatódott 22 percig: a koreaiak már 3:0-ra vezettek, majd Portugália Eusebio vezérletével fordított és 5:3-ra nyert.

Balogh Levente szerint a brazilok hozzák a kötelezőt az esti meccsen, de nem verik tönkre a kommunista ország fiait. A Szentkirályi vezére úgy véli, hogy 2:0-re nyernek majd a dél-amerikaiak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!