<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az Oppenheim tanácsadójaként folytatja pályafutását Simon Peter Benedek (41 éves), aki banki és pénzügyi területen erősíti tovább az ügyvédi irodát. Benedek mostani pozícióját megelőzően az amerikai White & Case budapesti irodájánál tevékenykedett, ahol számos bank, ingatlanfejlesztő és nemzetközi befektető számára nyújtott jogi támogatást magyarországi ingatlanpiaci ügyletekben.

Simon Peter Benedek

A White & Case-t megelőzően, 2005 és 2007 között az offshore jogi tanácsadással foglalkozó Appleby iroda ingatlan, banki és eszközfinanszírozási csoportjának jogászaként dolgozott. 2000 és 2005 között a brit Davies Arnold Cooper ügyvédi iroda banki és ingatlanfinanszírozási munkacsoportjának vezető jogásza volt. Szakmai pályafutása során Simon Benedek jelentős tapasztalatra tett szert brit és nemzetközi banki, ingatlan-finanszírozási, ingatlanpiaci és egyéb vegyesvállalati, valamint általános kereskedelmiingatlan-tranzakciók területén.

Simon Benedek pályafutását gyakornokként az angliai Wilde Sapte-nél kezdte 1994-ben, ahol adóügyi, banki és ingatlan, valamint kereskedelmi peres eljárásokban vett részt. 1996-ban a Wilde Sapte banki peres ügyekkel foglalkozó részlegénél szerzett solicitor (brit jogászi) címet, majd az ingatlanfinanszírozási munkacsoportban folytatta tevékenységét.

Simon Benedek 1993-ban szerzett kitüntetéses jogi diplomát a Liverpooli Egyetemen. Tanulmányait ezt követően a Chester College jogi fakultásán (Chester College of Law) folytatta, ahol 1994-ben kitüntessél szerzett posztgraduális diplomát. LLM fokozatra 1999-ben a londoni University College-ban tett szert.

Benedek 1996-ban szerzett solicitor fokozatot Anglia és Wales, majd 2005-ben a Brit Virgin Szigetek jogrendje szerint. Ezt követően barrister fokozatra tett szert Bermuda jogrendje szerint 2006-ban.

A brit állampolgárságú Simon Benedek szabadidejében szívesen golfozik és sakkozik, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.