<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Ian James értékbecslési vezetőként, Graham MacMillan pedig senior értékbecslőként csatlakozott a CB Richard Ellis (CBRE) budapesti csapatához. Az angol Királyi Okleveles Ingatlanszakértők Társaságának (RICS) tagjaként mindketten Nagy Britanniából érkeztek. A két új munkatárssal az CBRE ingatlan-értékbecslő csapata öt fősre nőtt.

Ian James

Ian James, a CBRE értékbecslési részlegének új vezetője több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik hitelbiztosíték, adózás, eladás és akvizíciós célokból készített kereskedelmi ingatlanok értékbecslése terén.

A CB Richard Ellis előtt egy magáncég ügyvezető igazgatója volt Angliában, emellett a Connell’s Survey and Valuation tanácsadójaként dolgozott és a Lloyds TSB Bank számára készített kereskedelmi és befektetéshez kapcsolódó értékbecsléseket. Ian James ingatlan-értékbecslő diplomával rendelkezik, és az angol Királyi Okleveles Ingatlanszakértők Társaságának (RICS) tagja.

Graham MacMillan Skóciából érkezett a CBRE-hez senior értékbecslő pozícióra. Egyedi, portfólió és fejlesztési célú értékbecslésekkel foglalkozik finanszírozási, akvizíciós és belső audit célokra, minden piaci szektor számára, áll a társaság közleményében.

Graham MacMillan

Graham a CB Richard Ellis előtt Glasgow-ban az Allied Surveyors Scotland Plc/CRGP Robertson társigazgatójaként tevékenykedett, ahol értékbecslésre specializálódva számos magánbefektető céget és egyént, valamint hitelintézetet képviselt.

Miután a Caledonian University ingatlanmenedzsment és –fejlesztés szakán kitűnő minősítéssel lediplomázott, az RICS „Assessment of Professional Competence” elvégzésével 2003-ban RICS tag lett.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.