1p

A vezető európai olajipari vállalatnál, a brit-holland Royal Dutch Shell társaságnál olyan átalakításokra kerül sor, melyeknek akár 24 ezer állás is áldozatul eshet. Erről a Shell július 1-től hivatalába lépő új vezérigazgatója beszélt szerdán.

A Shell adózott eredménye az idei első negyedévben 62 százalékkal romlott, bár így is megközelítette a három és fél milliárd eurót. A cégnél jelenleg 102 ezren dolgoznak.

Az átalakítások már elkezdődtek, több vezetői poszton változás történt a napokban. Peter Voser újonnan kinevezett vezérigazgató szerint a vállalatnál végrehajtandó változásokkal egyszerűbbé válik az elszámolások rendje, ezáltal javul a cég teljesítménye az új beruházások megvalósításában, a technológiai fejlesztésben.

Egyszerűbbé szeretnék tenni a vállalat működését, csökkenteni a vezetői "vízfejet", annak költségeit, felgyorsítani ezzel a döntéshozatalt és a szerződések teljesítését is.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!