Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Magyar Telekom Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy Budafoki Róbert a társaság vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese, a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója 2013. szeptember 30-i hatállyal távozik mindkét pozíciójából.

A T-Systems vezérigazgatói és a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettesi pozícióját 2013. október elsejétől Rékasi Tibor, a T-Systems jelenlegi értékesítési vezérigazgató-helyettese veszi át. Rékasi Tibor a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának is tagja lesz.
Budafoki Róbert 2011. június 1-től lett a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese és a Vállalati
Szolgáltatások Üzletág vezetője. 2012. április 1-től a T-Systems Magyarország vezérigazgatói, majd
2013. január 1-től a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte
be.

A Magyar Telekom Nyrt. vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettesi és a T-Systems
Magyarország Zrt. vezérigazgatói feladatokat Rékasi Tibor, a jelenlegi T-Systems értékesítési
vezérigazgató-helyettes látja el 2013. október elsejétől.

Rékasi Tibor

Rékasi Tibor diplomáját a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán szerezte. Korábbi munkahelyei között
szerepel az Integra Kft, az Unisys Magyarország és a Cisco Systems Magyarország. 2008. szeptember 15-én csatlakozott a Magyar Telekom Csoporthoz, a Vállalati Szolgáltatások Üzletághoz tartozó leányvállalat, az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként, ahol a vállalat irányítása mellett a kereskedelmi igazgatói feladatokat is ellátta. 2010 decembere és 2011 májusa között ideiglenesen – az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatói feladatok megtartása mellett – a Magyar Telekom Nyrt. Vállalati Szolgáltatások Üzletág üzletágvezető pozíciót is ellátta.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.