TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2013. szeptember 20. 12:13

A Magyar Telekom Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy Budafoki Róbert a társaság vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese, a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója 2013. szeptember 30-i hatállyal távozik mindkét pozíciójából.

A T-Systems vezérigazgatói és a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettesi pozícióját 2013. október elsejétől Rékasi Tibor, a T-Systems jelenlegi értékesítési vezérigazgató-helyettese veszi át. Rékasi Tibor a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának is tagja lesz.
Budafoki Róbert 2011. június 1-től lett a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese és a Vállalati
Szolgáltatások Üzletág vezetője. 2012. április 1-től a T-Systems Magyarország vezérigazgatói, majd
2013. január 1-től a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte
be.

A Magyar Telekom Nyrt. vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettesi és a T-Systems
Magyarország Zrt. vezérigazgatói feladatokat Rékasi Tibor, a jelenlegi T-Systems értékesítési
vezérigazgató-helyettes látja el 2013. október elsejétől.

Rékasi Tibor

Rékasi Tibor diplomáját a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán szerezte. Korábbi munkahelyei között
szerepel az Integra Kft, az Unisys Magyarország és a Cisco Systems Magyarország. 2008. szeptember 15-én csatlakozott a Magyar Telekom Csoporthoz, a Vállalati Szolgáltatások Üzletághoz tartozó leányvállalat, az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként, ahol a vállalat irányítása mellett a kereskedelmi igazgatói feladatokat is ellátta. 2010 decembere és 2011 májusa között ideiglenesen – az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatói feladatok megtartása mellett – a Magyar Telekom Nyrt. Vállalati Szolgáltatások Üzletág üzletágvezető pozíciót is ellátta.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.