<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

A Budapest Airport szerint alacsony a ferihegyi sztrájk támogatottsága, a munkavállalók 76 százaléka, 337 alkalmazottból 256 felvette a munkát, így kedd reggelig valamennyi járat elindult, jelentősebb késés sem volt.

Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője a reggel hét órai műszakváltást követően elmondta, hogy az utasbiztonsági ellenőrök közül is többen dolgoznak, mint a decemberi munkabeszüntetés idején, 76 dolgozóból 38-an munkába álltak.

A szóvivő szerint az alacsonyabb sztrájktámogatottság mögött az áll, hogy a munkavállalók nem értenek egyet a munkabeszüntetés folytatásának időzítésével. A BA hazaküldte a decemberi sztrájk idején alkalmazott görög munkavállalókat, a tárgyalások jelenleg is folynak, a munkaadó tett egy javaslatot a műszakpótlékokra, erre várja a választ, erről szeretne egyeztetni - mondta a szóvivő.

A Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) és a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) hétfőn délután 4 órától folytatja a december 22-én felfüggesztett munkabeszüntetést, miután a felek azóta többször egyeztettek, eredménytelenül.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.