TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Baldauf Lászlón ezúttal nem egyszerű kiigazodni.

Kedden röppent fel a hír, hogy a CBA alapítója, volt rendes, majd nyugdíjba vonulása óta tiszteletbeli elnöke, Baldauf László kiszáll a cégéből, és több üzletét a Lidl-nek adja el. A sztorit eredetileg lehozó Portfolio.hu-nak nem nyilatkozott a veterán üzletember, azonban a Független Hírügynökségnek már reagált egy röpkét.

Baldauf nyilatkozata amilyen rövid, olyan nehezen megfogható. Mert egyrészt mondott egy ilyet:

"Részletekbe nem szeretnék bocsátkozni, de azt muszáj leszögeznem, hogy semmit nem kívánok eladni, nem volt és nincs is ilyen tervem."

Másrészt viszont azt is elárulta, hogy a Lidl-lel valóban tárgyalásokat folytat, de erről egyelőre semmi konkrétumot nem tud és nem is akar megosztani.

Tehát egyelőre annyi a biztos, hogy valami készül CBA-Lidl fronton.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.