2017. december 5. 09:49

Baldauf Lászlón ezúttal nem egyszerű kiigazodni.

Kedden röppent fel a hír, hogy a CBA alapítója, volt rendes, majd nyugdíjba vonulása óta tiszteletbeli elnöke, Baldauf László kiszáll a cégéből, és több üzletét a Lidl-nek adja el. A sztorit eredetileg lehozó Portfolio.hu-nak nem nyilatkozott a veterán üzletember, azonban a Független Hírügynökségnek már reagált egy röpkét.

Baldauf nyilatkozata amilyen rövid, olyan nehezen megfogható. Mert egyrészt mondott egy ilyet:

"Részletekbe nem szeretnék bocsátkozni, de azt muszáj leszögeznem, hogy semmit nem kívánok eladni, nem volt és nincs is ilyen tervem."

Másrészt viszont azt is elárulta, hogy a Lidl-lel valóban tárgyalásokat folytat, de erről egyelőre semmi konkrétumot nem tud és nem is akar megosztani.

Tehát egyelőre annyi a biztos, hogy valami készül CBA-Lidl fronton.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.