2017. december 5. 09:49

Baldauf Lászlón ezúttal nem egyszerű kiigazodni.

Kedden röppent fel a hír, hogy a CBA alapítója, volt rendes, majd nyugdíjba vonulása óta tiszteletbeli elnöke, Baldauf László kiszáll a cégéből, és több üzletét a Lidl-nek adja el. A sztorit eredetileg lehozó Portfolio.hu-nak nem nyilatkozott a veterán üzletember, azonban a Független Hírügynökségnek már reagált egy röpkét.

Baldauf nyilatkozata amilyen rövid, olyan nehezen megfogható. Mert egyrészt mondott egy ilyet:

"Részletekbe nem szeretnék bocsátkozni, de azt muszáj leszögeznem, hogy semmit nem kívánok eladni, nem volt és nincs is ilyen tervem."

Másrészt viszont azt is elárulta, hogy a Lidl-lel valóban tárgyalásokat folytat, de erről egyelőre semmi konkrétumot nem tud és nem is akar megosztani.

Tehát egyelőre annyi a biztos, hogy valami készül CBA-Lidl fronton.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.