<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Baldauf Lászlón ezúttal nem egyszerű kiigazodni.

Kedden röppent fel a hír, hogy a CBA alapítója, volt rendes, majd nyugdíjba vonulása óta tiszteletbeli elnöke, Baldauf László kiszáll a cégéből, és több üzletét a Lidl-nek adja el. A sztorit eredetileg lehozó Portfolio.hu-nak nem nyilatkozott a veterán üzletember, azonban a Független Hírügynökségnek már reagált egy röpkét.

Baldauf nyilatkozata amilyen rövid, olyan nehezen megfogható. Mert egyrészt mondott egy ilyet:

"Részletekbe nem szeretnék bocsátkozni, de azt muszáj leszögeznem, hogy semmit nem kívánok eladni, nem volt és nincs is ilyen tervem."

Másrészt viszont azt is elárulta, hogy a Lidl-lel valóban tárgyalásokat folytat, de erről egyelőre semmi konkrétumot nem tud és nem is akar megosztani.

Tehát egyelőre annyi a biztos, hogy valami készül CBA-Lidl fronton.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.