<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Fiat elnök-vezérigazgatója, Sergio Marchionne cáfolta, hogy bárminemű érdeklődést mutatnának az Opel iránt, ami jelenleg a General Motors német egysége, írta a Corriere della Sera nevű olasz napilap.

A Fiat-vezér, Marchionne azt nyilatkozta az olasz lapnak, hogy bár 2008-ban szerettek volna szövetségre lépni a német autógyárral, de ma már szó sem lehet róla. A Fiat jelenleg a szűkülő európai autópiac okozta gondokra fókuszál.

Elment az Opeltól az étvágy

Az újság szerint a Fiat 2009-ben ajánlatot tett az Opelnek és a Chrysler-csoportnak, hogy egyesítsék erőiket, végül az utóbbit fel is vásárolták. Az Opeltől azonban elment az olasz autóipari óriás "étvágya", mivel az ajánlat ellen a német cég szakszervezetei, valamint germán politikusok is felléptek.

Az újság szerint az sem érdekli a Fiat-vezért, hogy szorosabb kapcsolatokat ápoljon a birodalma a PSA Peugot-Citroen cégcsoporttal.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.