2012. október 9. 11:43

A Fiat elnök-vezérigazgatója, Sergio Marchionne cáfolta, hogy bárminemű érdeklődést mutatnának az Opel iránt, ami jelenleg a General Motors német egysége, írta a Corriere della Sera nevű olasz napilap.

A Fiat-vezér, Marchionne azt nyilatkozta az olasz lapnak, hogy bár 2008-ban szerettek volna szövetségre lépni a német autógyárral, de ma már szó sem lehet róla. A Fiat jelenleg a szűkülő európai autópiac okozta gondokra fókuszál.

Elment az Opeltól az étvágy

Az újság szerint a Fiat 2009-ben ajánlatot tett az Opelnek és a Chrysler-csoportnak, hogy egyesítsék erőiket, végül az utóbbit fel is vásárolták. Az Opeltől azonban elment az olasz autóipari óriás "étvágya", mivel az ajánlat ellen a német cég szakszervezetei, valamint germán politikusok is felléptek.

Az újság szerint az sem érdekli a Fiat-vezért, hogy szorosabb kapcsolatokat ápoljon a birodalma a PSA Peugot-Citroen cégcsoporttal.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.