<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

A győri gyárban a termelés a terveknek megfelelően az újév második, illetve harmadik hetében elindult, a megfelelő dolgozói létszámmal, tájékoztatta az MTI-t Lőre Péter, az Audi Hungaria Motor Kft. kommunikációs vezetője.

Az Audi vezetője az MTI érdeklődésére kedden cáfolta az Info Rádió értesülését, amely szerint a győri vállalat a következő napokban elbocsátja 1.400-1.600 dolgozóját.

A társaság még november végén közölte, hogy december közepétől négy hétre leáll a járműgyártás Győrött, a motorgyártásnál pedig - terméktípustól függően - 2 és 4 hét között szünetel a termelés az év végi időszakban.

Ennek oka, hogy a győri vállalat termelését a Volkswagen konszern gyárainak menetrendjéhez igazítja. A járműgyártás előző éveknél hosszabb időtartamú leállása összefüggésben van a Győrött szerelt kocsik szezonalitásával, a három típus közül kettő ugyanis nyitott kocsi, irántuk a tavaszi-nyári időszakban nagy az érdeklődés.

A társaság korábban közölte, hogy tavaly több mint 1,9 millió motort és 60 ezernél több járművet gyártott. Motorgyártásban az előző évihez hasonló szinten teljesített a győri gyár, járművekből pedig 5,9 százalékkal többet szereltek össze, mint 2007-ben.

MTI/ Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.