TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. szeptember 26. 08:29

Napi 12 órányi humort ígér az október elsején induló Comedy Central tévécsatorna - hangzott el az adó csütörtöki budapesti bemutatkozó sajtótájékoztatóján.

Litkai Gergely főszerkesztő elmondta: a VH1 zenecsatornával osztoznak a sávon, amely így ugyan csak délután kettőtől hajnali kettőig az övék, de az induláskor már vagy másfél millió hazai háztartásban látható lesz a program.

Mint megjegyezte: eddig nem volt számottevő lefedettséget magáénak mondó hazai humorcsatorna, miközben a tavaly legnézettebb száz főműsoridős produkció közül 41 ebbe a témába sorolható.

Közlése szerint magyar produkcióból eredetileg sokkal kevesebbre számítottak, de a Magyar Televízióval és a TV2-vel is sikerült megegyezniük; az előbbitől a Beugró pár hetes adásait, míg az utóbbitól a Banánhéjakat kapják.

Saját fejlesztés lesz a Magyarok az űrben című műsoruk, de vásároltak egyebek mellett a BBC-től és lesz Mr. Bean is; a 18 és 49 év közötti korosztályt megcélzó csatorna arra vállalkozik, hogy közös nevezőre hozza az igényességet és a nézettséget - jegyezte meg a főszerkesztő.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.