1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Napi 12 órányi humort ígér az október elsején induló Comedy Central tévécsatorna - hangzott el az adó csütörtöki budapesti bemutatkozó sajtótájékoztatóján.

Litkai Gergely főszerkesztő elmondta: a VH1 zenecsatornával osztoznak a sávon, amely így ugyan csak délután kettőtől hajnali kettőig az övék, de az induláskor már vagy másfél millió hazai háztartásban látható lesz a program.

Mint megjegyezte: eddig nem volt számottevő lefedettséget magáénak mondó hazai humorcsatorna, miközben a tavaly legnézettebb száz főműsoridős produkció közül 41 ebbe a témába sorolható.

Közlése szerint magyar produkcióból eredetileg sokkal kevesebbre számítottak, de a Magyar Televízióval és a TV2-vel is sikerült megegyezniük; az előbbitől a Beugró pár hetes adásait, míg az utóbbitól a Banánhéjakat kapják.

Saját fejlesztés lesz a Magyarok az űrben című műsoruk, de vásároltak egyebek mellett a BBC-től és lesz Mr. Bean is; a 18 és 49 év közötti korosztályt megcélzó csatorna arra vállalkozik, hogy közös nevezőre hozza az igényességet és a nézettséget - jegyezte meg a főszerkesztő.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!