1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Microsoft szoftvereivel fogja kínálni mobilkészülékeit a Sony Ericsson, a világ negyedik legnagyobb mobiltelefon-gyártója. A megállapodás egyben azt is jelenti, hogy az öt mobilgyártó óriás közül már csak a legnagyobb, a finn Nokia nem telepít Windows Mobile-t telefonjaira.

"Egyre inkább a szoftverek és szolgáltatások kerülnek a figyelem középpontjába, a dizájn pedig kezd háttérbe szorulni" - mondta el az évenként megrendezett mobil világkonferencián Scott Horn, a Microsoft mobilkommunikációs szárnyának vezetője.

A készülékgyártók még mindig nem döntötték el, hogy melyik oldalra álljanak a szoftvergyártók csatájában, és általában több vállalattal is megállapodnak. Noha a Sony Ericsson döntése jelentős lökést adott a Microsoftnak, Bill Gates óriáscége még mindig le van maradva a mobilok terén. Az operációsrendszer-gyártók között dúló háború ebben az évben is nehezebbé válik, hiszen az Apple és a Google is új termékkel száll ringbe.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!