TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Microsoft szoftvereivel fogja kínálni mobilkészülékeit a Sony Ericsson, a világ negyedik legnagyobb mobiltelefon-gyártója. A megállapodás egyben azt is jelenti, hogy az öt mobilgyártó óriás közül már csak a legnagyobb, a finn Nokia nem telepít Windows Mobile-t telefonjaira.

"Egyre inkább a szoftverek és szolgáltatások kerülnek a figyelem középpontjába, a dizájn pedig kezd háttérbe szorulni" - mondta el az évenként megrendezett mobil világkonferencián Scott Horn, a Microsoft mobilkommunikációs szárnyának vezetője.

A készülékgyártók még mindig nem döntötték el, hogy melyik oldalra álljanak a szoftvergyártók csatájában, és általában több vállalattal is megállapodnak. Noha a Sony Ericsson döntése jelentős lökést adott a Microsoftnak, Bill Gates óriáscége még mindig le van maradva a mobilok terén. Az operációsrendszer-gyártók között dúló háború ebben az évben is nehezebbé válik, hiszen az Apple és a Google is új termékkel száll ringbe.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.