1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Csaknem kétszeresére nőtt a teherautókat, buszokat, hajómotorokat és munkagépeket gyártó Volvo AB nyeresége az egy évvel korábbihoz képest az idei harmadik negyedévben elsősorban a devizaárfolyamok kedvező alakulásának és a költségcsökkentő intézkedéseknek a hatására.

A svéd vállalat pénteken azt közölte, hogy a szeptember végén záródott három hónapban az adózott eredménye 3,07 milliárd svéd koronára (1 korona=33,07 forint) ugrott az egy évvel korábbi 1,50 milliárd koronáról. Elemzők mérsékeltebben javuló negyedéves eredményre, 2,58 milliárd koronára számítottak.

A forgalom is jelentősen bővült, 9 százalékkal 73,30 milliárd koronára a tavalyi harmadik negyedévi 67,20 milliárd koronáról.  

A világ második legnagyobb teherautógyártója arról is beszámolt, hogy az új megrendelések száma 15 százalékkal, 42 648-ra csökkent a tavalyi harmadik negyedévi 50 449-ről. Egyedül Európában nőttek a megrendelések.

Képre kattintva galéria nyílik!

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!