2018. február 9. 07:34

A szezon közben a tévétársaságok már jelezték, hogy kisebb az érdeklődés az NFL mérkőzései iránt, a bajnokság döntőjének számai ezt megerősítették.

Miközben számos szakíró szuperlatívuszokban számolt be az idei Super Bowlról, a nézőket mégsem hozta annyira lázba. A pontesőt hozó, és a Philadelphia Eagles győzelmével zárult döntőben a vesztes oldalon is egy igazi legenda, az ötször bajnok irányító Tom Brady játszott. Részben neki volt köszönhető, hogy New England Patriots csak szoros meccsen szenvedett vereséget.

A Super Bowlon 17 rekord dőlt meg, ám a nézettségi nem volt ezek között. Sőt, az elmúlt évekhez képest viszont jóval kisebb volt a nézői érdeklődés. A Patriots egy évvel ezelőtti Atlanta Falcons elleni nagy fordítását 111,3 millió néző követte, most viszont csak 103,4 milliót mért a Nielsen. Ez mindenképpen csalódást keltő szám, hiszen ennél alacsonyabb utoljára 2009-ben volt a nézettség.

A döntők már-már állandó szereplőjének számító New England egyébként részese volt az eddigi legmagasabb számokat produkáló Super Bowlnak is. 2015-ben, a Seattle Seahawks legyőzésekor 114,4 millió amerikai nézte végig a meccset.

Nem csak a döntők, hanem az alapszakasz meccsek esetén is hasonló visszaesés figyelhető meg. A 2015-ös rekordszintű átlaghoz képest egy évvel később 8 százalékkal kevesebb volt a nézettség. A most zárult bajnokságban pedig egy-egy meccset átlagosan 14,9 millió tévénéző követett, ami közel 10 százalékkal alacsonyabb, mint az egy évvel korábbi szint.
 
mfor.hu 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.