2002. július 18. 09:16

Az amerikai Advanced Micro Devices(AMD) Inc., a mikroprocesszorok második legjelentősebb gyártója a legfrissebb adatok szerint 184,9 millió dollár, részvényenként 54 cent veszteséget könyvelt el, az április-júniusi időszakra.

A cég a tavalyi év hasonló időszakában 17,3 millió (részvényenként 0,05) dolláros nyereséget tudott felmutatni.

Az árbevétel ugyan a várakozásoknak megfelelően 39 százalékkal, 600 millió dollárra csökkent, de az elemzők a ténylegesnék kisebb, részvényenként 0,45 dollár körüli veszteséget tartanak valószínűnek. A gyengébb teljesítmény, a lanyha piaci kereslettel, valamint a rivális gyártók által kikényszerített árversennyel magyarázható. A trend negatív hatásait az AMD a készletszint és az alkalmazotti létszám csökkentésével próbálja mérsékelni.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.