2001. január 31. 11:00

Az ipari termeloi árak 0,2 százalékkal csökkentek decemberben, ami 12,4 százalékos éves árnövekedést eredményezett.

A KSH ma reggeli közlése szerint az ipari termeloi árak 0,2 százalékkal csökkentek decemberben, ami 12,4 százalékos éves árnövekedést eredményezett. A belföldi értékesítés árszintje 0,1 míg a külföldi árak 0,4 százalékkal csökkentek az utóbbi hónapban. A 2000-év utolsó hónapjában tapasztalt árcsökkenés elsosorban a világpiaci olajárak kedvezo alakulásával hozható összhangba. Koolaj által leginkább érintett ágazat a vegyipar termeloi árai még így is több mint 36 százalékkal haladják meg elozo évi értéküket. A másik "indexhúzó" ágazatnak tekintheto élelmiszeripar árai tovább emelkedtek az utóbbi hónapban, éves áremelkedésük meghaladja 12 százalékos ütemet.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.