2013. július 26. 09:22

A Renault első féléves adózott eredménye 97 millió euróra esett az egy évvel korábbi 774 millió euróról - jelentette a járműgyártó pénteken.

A francia cég profitjának csökkenését elsősorban az okozta, hogy az Irán elleni nemzetközi szankciók miatt a Renault 512 millió eurós céltartalék képzésére kényszerült. A Renault iráni járműeladása 47 százalékkal 28 ezerre csökkent a június végével záródott hat hónapban.

A Renault egyszeri tételek nélküli működési nyeresége 15 százalékkal 583 millió euróra nőtt az első fél évben.

A Renault árbevétele 0,9 százalékkal 20,44 milliárd euróra csökkent, és 1,9 százalékkal kevesebb járművet értékesített globálisan.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.