1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Idén egyetlen csatornafedelet sem loptak el Budapesten, és a villamosenergia-társaságoknál is érezhető a javulás a lopások terén a szigorúbb fémkereskedelmi törvény 2013-as őszi hatályba lépése óta - számolt be szombaton a Magyar Idők.

A Fővárosi Csatornázási Művek a lappal azt tudatta: 2013-ban még 1373, különböző típusú csatornafedél tűnt el a társaságtól.

Amióta csak eredetiségigazolással adható el az átvevőhelyeken a fém, a villamosenergia-társaságoknál átalakult a károkozás: a rongálások elsődleges áldozatai a transzformátorok lettek.

A vasútnál is jelentősen visszaesett a tolvajlás, a mintegy hétezer kilométernyi pályaszakaszon tavaly és tavalyelőtt évente mintegy hatvan alkalommal ténykedtek színesfémtolvajok, mintegy százmillió forintos kárt okozva ezzel.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!