2001. november 19. 11:00

Csökkent a regisztrált munkanélküliek száma októberben 14.442 fővel, így a hónap végén a munkaügyi központok 330.157 munkanélkülit tartottak nyilván - tette közzé pénteken a Gazdasági Minisztérium.

Az egy évvel korábbi regisztrált munkanélküli-számhoz képest ez 33.041 fős csökkenésnek felel meg. A munkanélküliségi ráta Budapesten októberben 2,4 százalék volt, ugyanakkor Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 17,6 százalék. Egy évvel korábban ezeken a területeken 2,8, illetve 19,5 százalékos volt a regisztrált munkanélküliek alapján számított ráta.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.