TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2001. november 19. 11:00

Csökkent a regisztrált munkanélküliek száma októberben 14.442 fővel, így a hónap végén a munkaügyi központok 330.157 munkanélkülit tartottak nyilván - tette közzé pénteken a Gazdasági Minisztérium.

Az egy évvel korábbi regisztrált munkanélküli-számhoz képest ez 33.041 fős csökkenésnek felel meg. A munkanélküliségi ráta Budapesten októberben 2,4 százalék volt, ugyanakkor Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 17,6 százalék. Egy évvel korábban ezeken a területeken 2,8, illetve 19,5 százalékos volt a regisztrált munkanélküliek alapján számított ráta.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.