2012. április 18. 06:33

Csalódással vették tudomásul a tőzsdezárás után közölt számokat a befektetők, így a nemhivatalos kereskedésben 3 százalékkal esett vissza chipgyártó árfolyama.

Az Intel kedden este közzétett gyorsjelentése szerint az első negyedévben 2,74 milliárd dolláros teljes, illetve 53 centes részvényenkénti profitról adott számot a vállalat. Ez elmarad az egy évvel korábbi számoktól, amikor 3,16 milliárd dollárt realizáltak, mely részvényenként 56 centnek felet meg. Igaz az elemzők csak 50 centes részvényenkénti nyereséget vártak a FactSet Research szerint.

A vállalat forgalma a várakozásoknak megfelelően alakult, gyakorlatilag a tavalyi számokat hozta az Intel, mely 12,91 milliárdot ért el.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.