<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az amerikai Ford Motor Co. csökkenti a Volvo termelését, hogy így próbálja meg mérsékelni a költségeket és a svéd autómárka veszteségeit, számol be a Wall Street Journal.

A gazdasági újság szerint a társaság vezérigazgatója, Alan Mulally azt közölte a cég felsővezetőivel, hogy a Volvóra is vevőt keresne. A Ford vezetői korábban már többször cáfolták, hogy megválnának a Volvótól, amelyet 1998-ban 6,45 milliárd dollárért vásároltak fel, írja a BBC News.

Március negyedikén a Ford bejelentette, hogy új üzleti tervet készít a Volvónak, melynek értelmében nagyobb önállóságot kapna a svéd vállalat, valamint ismét nyereségessé tennék a társaságot.

Az amerikai autógyártó idén adta el a Jaguar és Land Rover angliai luxumárkákat az indiai Tata Motors-nak 2,3 milliárd dollárért.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.