2017. november 10. 09:07

Ha van limit, könnyebb megküzdeni a rohammal.

November 15-től visszavonásig nem szerződéses ügyfeleink naponta legfeljebb 5 darab MPL Üzleti és MPL Netcsomagot adhatnak fel – szúrta ki a tájékoztatást a Zoom.hu a Magyar Posta honlapján. Az intézkedés kizárólag a nem szerződéses ügyfeleket érinti, akik naponta legfeljebb 5 darab MPL Üzleti csomagot és 5 darab MPL Netcsomagot adhatnak fel.

(Fotó: MTI)

Az intézkedésre azért van szükség, hogy a Magyar Posta az év végi élénk küldeményforgalomban is az eddig megszokott, magas színvonalú szolgáltatást tudja nyújtani ügyfeleinek - írja a Posta a honlapján.

Mindez egyébként azok után történt, hogy két hete úgy nyilatkoztak, a Posta és a NAV is felkészült a karácsonyi rohamra.

Frissítés: a Posta péntek délután az MTI megkeresésére igyekezett tisztázni minden félreértést a csomaglimit kapcsán. Közlésük szerint a csomagfeladási korlátozás a magánszemélyeket nem érinti, ők továbbra is korlátozás nélkül adhatják fel csomagjaikat. Kihangsúlyozták, hogy a csomaglimit csak azokra az üzleti partnereire vonatkozik, akik sok csomagot adnak fel, de nem szerződnek egyetlen futárszolgálattal sem, vagy a jelenlegi szállító partnerük nem vállalja a többletküldeményük elvitelét. Egyetemes postacsomagként továbbra is feladhatnak 5-nél többet naponta ezek a cégek, ugyanakkor a Magyar Posta felhívja a figyelmet, hogy  a posta az egyetemes postai csomagra 2-3 napos kézbesítési időt vállal. Az egyetemes szolgáltatás részeként biztosított egyszerű postacsomagot tehát továbbra is fel lehet adni korlátozás nélkül.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.