<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Csomai Kamillát nevezték ki a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt. piacműködtetési és gazdasági vezérigazgató-helyettesévé. Csomai Kamilla a kinevezést megelőzően lemondott a MAVIR Felügyelő Bizottságában betöltött tisztségéről.

Csomai Kamillla

Az új vezérigazgató-helyettes eddig az MVM OVIT Zrt. gazdasági igazgatójaként jelentős tapasztalatra tett szert a villamosenergia-iparágban, ezen belül az átviteli hálózat működtetésére és karbantartására vonatkozó feladatkörök gazdasági irányításában. A MAVIR szakembereivel számos projekt irányítása kapcsán folyamatos kapcsolatban állt.

Csomai Kamilla pályájának korábbi szakaszát jellemzően gazdasági területen töltötte, többek között pénzügyi-tanácsadó cég vezetését, beruházások és társaságok gazdasági irányítását látta el, magyar és nemzetközi cégeknél is.

Az új vezérigazgató-helyettes több gazdasági diplomája mellett, MBA képesítést szerzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Tárgyalási szinten beszél angolul.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.