2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

2012. novemberétől csatlakozott a CBRE csapatához Csörgő Anita, mint az új kiskereskedelmi részleg vezetője.

Csörgő Anita

A világ vezető ingatlan-tanácsadójának budapesti irodájához 2012. novemberétől csatlakozott Csörgő Anita, mint az új kiskereskedelmi részleg vezetője. Csörgő Anita az elmúlt 15 évben a budapesti kereskedelmi ingatlanpiac egyik meghatározó szakértője volt, nevéhez fűződik az Andrássy úti üzlethelyiségek jelentős részének bérbeadása. A CBRE célja, hogy a kiskereskedelmi ingatlanok piacán is vezető ingatlan-tanácsadóvá váljon.

A magyarországi kiskereskedelmi ingatlanpiac egyik legnevesebb szakértője 15 éve dolgozik Budapesten, 12 évig vezetette az általa alapított kiskereskedelmi részleget a Colliers International-nál. Csörgő Anita korábban az Egyesült Államokban élt, ahol hosszú ideig New York egyik vezető lakóingatlan-forgalmazó cégénél, a Corcoran csoportnál dolgozott, mint projekt menedzser.

A budapesti ingatlanpiacon – többek között – a belvárosi ingatlanok bérbeadása volt a fő területe, olyan ügyfelekkel dolgozott együtt, mint a Gucci, a Salamander, beeLine, Apple, Starbucks, H&M. 2012-ben Csörgő Anita nevéhez fűződik a Moncler, a Hublot és the North Face új Andrássy úti szalonjának megnyitása.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!