2012. november 9. 17:58

2012. novemberétől csatlakozott a CBRE csapatához Csörgő Anita, mint az új kiskereskedelmi részleg vezetője.

Csörgő Anita

A világ vezető ingatlan-tanácsadójának budapesti irodájához 2012. novemberétől csatlakozott Csörgő Anita, mint az új kiskereskedelmi részleg vezetője. Csörgő Anita az elmúlt 15 évben a budapesti kereskedelmi ingatlanpiac egyik meghatározó szakértője volt, nevéhez fűződik az Andrássy úti üzlethelyiségek jelentős részének bérbeadása. A CBRE célja, hogy a kiskereskedelmi ingatlanok piacán is vezető ingatlan-tanácsadóvá váljon.

A magyarországi kiskereskedelmi ingatlanpiac egyik legnevesebb szakértője 15 éve dolgozik Budapesten, 12 évig vezetette az általa alapított kiskereskedelmi részleget a Colliers International-nál. Csörgő Anita korábban az Egyesült Államokban élt, ahol hosszú ideig New York egyik vezető lakóingatlan-forgalmazó cégénél, a Corcoran csoportnál dolgozott, mint projekt menedzser.

A budapesti ingatlanpiacon – többek között – a belvárosi ingatlanok bérbeadása volt a fő területe, olyan ügyfelekkel dolgozott együtt, mint a Gucci, a Salamander, beeLine, Apple, Starbucks, H&M. 2012-ben Csörgő Anita nevéhez fűződik a Moncler, a Hublot és the North Face új Andrássy úti szalonjának megnyitása.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum