TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

2001 első negyedéve óta a legjobb teljesítmény nyújtotta az elektronikus kereskedelem az USA-ban.

Az amerikai kereskedelmi minisztérium által közzétett adatok szerint az online eladások 7,8 százalékkal 11,06 milliárd dollárra emelkedtek az előző negyedévhez képest. Az előző év hasonló időszakához képest a növekedés 34,3 százalék volt, ez a legnagyobb emelkedés a 2001 első negyedévében elért 42 százalék óta.

Az online kiskereskedelmi forgalom aránya az összes kiskereskedelmi eladásokon belül továbbra is kicsi, mindössze 1,3 százalék volt a harmadik negyedévben, bár ez némi növekedést jelent az első negyedévben elért 1,2 százalékhoz képest. Sokak szerint az eddigi trendeknek megfelelően ez az arány folyamatosan emelkedni fog, mivel az online eladások gyorsabban nőnek, mint a hagyományos kiskereskedelmi forgalom. Az e-kereskedelmi eladások 7,8 százalékos emelkedésével szemben a hagyományos kiskereskedelmi forgalom mindössze 0,3 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.