<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Csütörtökön jelenti be Hirai Kazuo, a Sony vezérigazgatója, hogy a cég tízezer főt érintő leépítéseket eszközöl, ami a vállalat teljes munkaállományának 6 százaléka, hivatkozik meg nem nevezett forrásokra a BBC.

Hiari Kazuo április elsején vette át a Sony vezérigazgatói posztját, aki szerint elkerülhetetlen és fájdalmas, de meg kell szabadulni a veszteséges területektől. A tízezres létszámcsökkentés mellett a Sony még két osztályát is eladni kényszerül. A legnagyobb leépítést a Sony televíziós részlege szenvedi el.

A Sony becslése szerint a cég veszteségei elérik a 220 milliárd jent, azaz a 2,7 milliárd dollárt a március 31-ével véget ért pénzügyi esztendőben.

A japán óriás cég múlt hónapban már értékesítette a vegyi anyagokkal foglalkozó leányát a japán fejlesztési banknak, valamint közös céget alapított a Hitachival és a Toshibával folyadékkristályos kijelzők gyártására.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.