2008. augusztus 14. 04:44

Jól fogynak a jegyek a Sziget fesztiválra: a szervezők arra számítanak, hogy a rendezvény csütörtöki, pénteki és szombati napján kitehetik a "megtelt" táblát a Hajógyári-sziget bejáratánál - közölte a fesztivál sajtófőnöke.

Vető Viktória ismertetése szerint idén megnövelték a rendezvény befogadóképességét, így 65 ezer helyett akár 70 ezren is szórakozhatnak egy-egy nap a Szigeten. Úgy látják, hogy a fesztivál szempontjából legerősebb három napon, csütörtökön, pénteken és szombaton - ha nem lesz rossz idő - megtelhet a Hajógyári-sziget.

Vető Viktória elmondta, hogy elővételben mintegy 35 ezer hetijegyet adtak el, ebből 26-28 ezret külföldön vásároltak meg.

A sajtófőnök közölte, hogy tavaly a helyszínen vásárolták meg a napijegyek 80-90 százalékát, azonban idén elővételben már kétszer annyi elfogyott a hétvégi napokra, mint az előző évben. Ez arra enged következtetni, hogy csütörtökön, pénteken és szombaton teltház lehet a Szigeten.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.