<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Jól fogynak a jegyek a Sziget fesztiválra: a szervezők arra számítanak, hogy a rendezvény csütörtöki, pénteki és szombati napján kitehetik a "megtelt" táblát a Hajógyári-sziget bejáratánál - közölte a fesztivál sajtófőnöke.

Vető Viktória ismertetése szerint idén megnövelték a rendezvény befogadóképességét, így 65 ezer helyett akár 70 ezren is szórakozhatnak egy-egy nap a Szigeten. Úgy látják, hogy a fesztivál szempontjából legerősebb három napon, csütörtökön, pénteken és szombaton - ha nem lesz rossz idő - megtelhet a Hajógyári-sziget.

Vető Viktória elmondta, hogy elővételben mintegy 35 ezer hetijegyet adtak el, ebből 26-28 ezret külföldön vásároltak meg.

A sajtófőnök közölte, hogy tavaly a helyszínen vásárolták meg a napijegyek 80-90 százalékát, azonban idén elővételben már kétszer annyi elfogyott a hétvégi napokra, mint az előző évben. Ez arra enged következtetni, hogy csütörtökön, pénteken és szombaton teltház lehet a Szigeten.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.