<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kalmár Tibor személyében új new media vezetőt nevezett ki a Danubius Rádió. A szakember a rádió és az internet több szegmensét is bejárta már.

Kalmár Tibor 1999-től a Juventus Rádió kötelékében dolgozott szerkesztőként, riporterként, majd 2005-től a rádió kreatív műsorigazgatója volt. Ő hozta létre és indította útjára az Uno.hu internetes portált, melynek főszerkesztője volt 2000-től egészen 2007-ig.

A Komlósi Oktatási Stúdióban jelenleg is óraadó tanár. New media és rádiós újságírás tárgyakat oktat, áll a társaság közleményében.

A Danubius Rádió fontos szerepet szán a new media területének, ezért önálló szervezeti egységként funkcionál mostantól és a pozíció új, kiemelt szerepet kap a rádiónál. A Danubius jelenlegi weboldalának átalakítására, infotainment arculatának kialakítására, speciális internet tartalmak, web 2.0-es szolgáltatások bevezetésére törekszik Kalmár.

Fontos szerepe lesz a meglévő rádiós tartalmak új felületeken való erőteljes szolgáltatásában is. Alternatív felületek keresése, és a digitális rádiózás felületeinek majdani kihasználása is a divízió feladatai közé tartozik. A pozíciót Kalmár március 26-tól tölti be.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak. 

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.