2p

Kalmár Tibor személyében új new media vezetőt nevezett ki a Danubius Rádió. A szakember a rádió és az internet több szegmensét is bejárta már.

Kalmár Tibor 1999-től a Juventus Rádió kötelékében dolgozott szerkesztőként, riporterként, majd 2005-től a rádió kreatív műsorigazgatója volt. Ő hozta létre és indította útjára az Uno.hu internetes portált, melynek főszerkesztője volt 2000-től egészen 2007-ig.

A Komlósi Oktatási Stúdióban jelenleg is óraadó tanár. New media és rádiós újságírás tárgyakat oktat, áll a társaság közleményében.

A Danubius Rádió fontos szerepet szán a new media területének, ezért önálló szervezeti egységként funkcionál mostantól és a pozíció új, kiemelt szerepet kap a rádiónál. A Danubius jelenlegi weboldalának átalakítására, infotainment arculatának kialakítására, speciális internet tartalmak, web 2.0-es szolgáltatások bevezetésére törekszik Kalmár.

Fontos szerepe lesz a meglévő rádiós tartalmak új felületeken való erőteljes szolgáltatásában is. Alternatív felületek keresése, és a digitális rádiózás felületeinek majdani kihasználása is a divízió feladatai közé tartozik. A pozíciót Kalmár március 26-tól tölti be.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak. 

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!