<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Koleszár Éva, a debreceni McDonald’s étteremvezetője nyerte el a Ray Kroc-díjat, mely elismerést a gyorsétterem munkatársai között osztanak ki világszerte. A McDonald’s alapítójáról elnevezett kitüntetés azokat az étteremvezetőket díjazza, akik eredményesen és sikeresen végzik munkájukat, hatékonyan motiválják csapatukat és ösztönzik a vendégek elégedettségét. A díjat idén először az európai régióban is kiosztották.

Koleszár Éva egyike annak a 73 európai étteremvezetőnek, akik idén megkapták a Ray Kroc-díjat.  Éva több mint húsz éve munkatársa a McDonald’s-nak. Az évek során széleskörű tapasztalatokat gyűjtött, hiszen többféle munkakört is ellátott az étteremláncnál, míg a debreceni Kishegyesi úti McDonald’s étteremvezetője lett.  A pénzjutalommal járó kitüntetést a díjazottak június 26-án, a barcelonai Ray Kroc Díjátadó Gálán vehetik át Doug Goare-tól, a McDonald’s Europe vezetőjétől.

Koleszár Éva 1991-ben kezdte karrierjét az ország ötödikként alapított McDonald’s éttermében, mely az első debreceni gyorsétterem volt. 1999-ben már a Debrecen Plázában működő McDonald’s vezetője volt. Ezek után a Füredi úton lévő autós étteremért felelt. Később, a 2007-ben megnyíló Kishegyesi úti  autós McDonald’s irányításánál újra bizonyította rátermettségét. Az általa vezetett étterem a tavalyi évben kiváló eredményeket ért el az üzemeltetés, az emberi erőforrás rendszerek és az üzletépítés területein egyaránt.

A kitüntetésre a tulajdonosok és a regionális franchise partnerek ajánlhatták az étteremvezetőket. A díj elszántságuknak és kitartó munkájuknak elismerése, mely nemcsak a munkatársak felé, hanem a vendégek irányába is megmutatkozott. A nyerteseket a McDonald's Europe HR, tréning és üzemeltetési csapata választotta ki.

"Koleszár Éva két évtizede meghatározó tagja csapatunknak. Dinamizmusával, elkötelezett munkájával mindig olyan csapatot épített maga köré, amely üzletileg sikerre vitte az általa vezetett éttermeket. Példaképnek tekintjük, aki amellett, hogy elkötelezett a McDonald’s értékek iránt, folyamatosan magas szinten motiválja kollégáit, ezért örömmel javasoltuk a 2013-as Ray Kroc díjra" – indokolta meg a választást Horváth Ágnes, a McDonald’s Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Ray Kroc-díj csak egy azok közül a munkahelyi kezdeményezések közül, mellyel a McDonald’s európai hálózata ösztönzi alkalmazottait. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a McDonald’s-nál történő munkavállalás remek lehetőséget nyújt a fejlődésre és továbblépésre, hiszen az étteremvezetők 90 százaléka  éttermi dolgozóként kezdte karrierjét. A McDonald’s mint Európa egyik legnagyobb munkáltatója úgy véli, hogy a hatékony és eredményorientált munkavégzés egyértelműen növeli a vásárlói elégedettséget.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.