TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A 2003. évre vonatkozóan az egyszerűsített vállalkozói adózás választását legkésőbb 2002. december 20-ig, a székhelyük szerint illetékes APEH igazgatóságon kell bejelenteniük – áll az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) közleményben.

A közlemény szerint a bejelentésre a törvény felhatalmazása alapján az adóhivatal az egyéni vállalkozók részére a 02103. számú, a társas vállalkozások számára a 02203. számú adatbejelentő lapot rendszeresítette. Az egyéni vállalkozók a minimálbért meghaladó járulékalap választásukat a JNy-03 számú nyilatkozaton tehetik meg.

A nyomtatványok a kereskedelmi forgalomban szerezhetők be, de 2002. november 25-étől az APEH internetes honlapján is letölthetők lesznek. Az adatbejelentő lapokon, illetve a nyilatkozat kizárólag az egyszerűsített vállalkozói adózás választásáról szól, az adatokban bekövetkezett egyéb változásokat az általános szabályok szerint kell teljesíteni.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.