2001. január 11. 11:00

Tavaly decemberben 10 952-vel több regisztrált munkanélküli volt, mint novemberben.

Forras: Napigazdaság

Tavaly decemberben 10 952-vel több regisztrált munkanélküli volt, mint novemberben; a hónap végén 372 409 munkanélkülit tartottak nyilván - közölték a Gazdasági Minisztériumban. Ez az egy évvel korábbinál 32 100 fővel kevesebb állástalant jelent. Országos munkanélküliségi arányra vonatkozó adatot nem tettek közzé, a helyi mutatók szerint

Budapesten 2,6 százalékos, Győr-Moson-Sopron megyében 4 százalékos, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében viszont 18,9 százalékos, Borsod-Abaúj-Zemplénben pedig 20,4 százalékos volt decemberben a munkanélküliség.

</>

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.