TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Deutsche Telekom az első kilenc hónap alatt 24,5 milliárd eurós nettó veszteséget termelt. A pesszimistább elemzők 28,5 milliárd eurós mínuszt prognosztizáltak. 2001 azonos időszakában még „csak” 2,8 milliárd eurós veszteséget regisztráltak.

Az eredményt a Voicestream Wireless értékének leírása és a harmadik generációs mobillicenszek leírásával magyarázták. A cégforgalma az év első kilenc hónapja alatt 12 százalékkal 39,2 milliárd euróra bővült az előző év azonos időszakához képest. A kiigazított adózás, kamatok és leírások előtti nyereség 12,0 milliárd euró lett, szemben a tavalyi évben elért 11,3 milliárd euróval.

A társaság szeptember végén 64 milliárd eurós adósságállománnyal rendelkezett, ezt 49,5-52,3 milliárd euróra szeretnék csökkenteni a jövő év folyamán.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.