<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Míg nemrég a Digi TV ellen futott be panasz a Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH), addig információink szerint Teszári cége is bejelentés megtételét fontolgatja, mégpedig árkartell gyanúja miatt. Az mfor.hu a román "fapados tévé" magyarországi startjának aktuális fejleményeit térképezte fel.

Árkartell a DigiTv ellen? Összehasonlító ártáblázat!

Sárai Endrétől udvarias, ám elutasító választ kaptunk azt illetően, miként tudnak aláajánlani a már működő kábeltelevíziós társaságoknak. A Digi TV szolgáltatása egyébként február közepén indult el hazánkban.

A napokban közigazgatási körökben egyébként felreppent a hír, hogy Teszári Zoltán tanácsadói bejelentés megtételét fontolgatják a GVH-hoz árkartell gyanúja miatt. A "kartell-gyanús" cégek vélhetően a Digi TV ellenzői közül kerülnének ki, fogalmaznak informátoraink. Mindenesetre a GVH főtanácsosa nem tud további bejelentésről. Teszári egyelőre nem kívánt nyilatkozni. A Digi TV magyar honlapján egyébként már a konkrét árlista, a csatornakiosztás és az általános szerződési feltételek is megtalálhatóak.

Szemán László

Menedzsment Fórum Kapcsolódó anyagok:
Fapados tévé Magyarországon: kérdőjeles start Olcsóbb lesz vetélytársainál a DigiTV A magyar kábelpiacra is betör az erdélyi milliárdos

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.