2p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Míg nemrég a Digi TV ellen futott be panasz a Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH), addig információink szerint Teszári cége is bejelentés megtételét fontolgatja, mégpedig árkartell gyanúja miatt. Az mfor.hu a román "fapados tévé" magyarországi startjának aktuális fejleményeit térképezte fel.

Árkartell a DigiTv ellen? Összehasonlító ártáblázat!

Sárai Endrétől udvarias, ám elutasító választ kaptunk azt illetően, miként tudnak aláajánlani a már működő kábeltelevíziós társaságoknak. A Digi TV szolgáltatása egyébként február közepén indult el hazánkban.

A napokban közigazgatási körökben egyébként felreppent a hír, hogy Teszári Zoltán tanácsadói bejelentés megtételét fontolgatják a GVH-hoz árkartell gyanúja miatt. A "kartell-gyanús" cégek vélhetően a Digi TV ellenzői közül kerülnének ki, fogalmaznak informátoraink. Mindenesetre a GVH főtanácsosa nem tud további bejelentésről. Teszári egyelőre nem kívánt nyilatkozni. A Digi TV magyar honlapján egyébként már a konkrét árlista, a csatornakiosztás és az általános szerződési feltételek is megtalálhatóak.

Szemán László

Menedzsment Fórum Kapcsolódó anyagok:
Fapados tévé Magyarországon: kérdőjeles start Olcsóbb lesz vetélytársainál a DigiTV A magyar kábelpiacra is betör az erdélyi milliárdos

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!