<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Már helyi televíziók adása is elérhető digitális minőségben a UPC kábelhálózatain.

Június 1-jétől az országban elsőként a Debreceni Városi TV és az Alföld Televízió, a Szolnoki Városi TV, valamint a Balatonfüredi Supra Televízió műsorainak digitalizált változatát továbbítja a legnagyobb hazai kábelszolgáltató. Ezeket a továbbiakban más helyi tévék adásai is követhetik a digitális alapkínálatban.

A helyi tévék műsora mindeddig csak a hagyományos analóg módon volt elérhető, az egységes központi digitális kábeles csatornakínálatnak nem képezte részét. A digitális műsorterjesztésben ugyanis ez idáig nem volt megoldott a helyi adások beillesztése a központi digitális jelfolyamba. Mivel ma már a UPC hálózatain a háztartások csaknem fele digitális televíziós szolgáltatásra fizet elő, ezért egyre szélesebb körű igény mutatkozott arra, hogy kényelmesen, átkapcsolás nélkül, a digitális kínálat részeként is elérhetővé váljanak az egyes településeken népszerű helyi műsorok, áll a társaság közleményében.

A UPC az elmúlt időszakban kidolgozta a helyi televízióadások digitális kábeles továbbításának műszaki lehetőségét. Így mára elhárult az akadálya annak, hogy helyi tévék is a digitális kínálat részévé váljanak. A helyi tévétársaságokkal való együttműködés révén elsőként Debrecenben, Szolnokon és Balatonfüreden válik elérhetővé digitálisan a városi televíziók, illetve a debreceni Alföld TV adása.

hirdetés

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.